Események

Hasznos SF dilemmák

2022. június 10.

A program ideje: 2022. június 29. szerda 18:00-19:30-ig
Helyszín: online – ZOOM

A megoldásfókusz lényege az erőforrások felismerése és visszajelzése, a pozitív előfeltevésekre építő munka, a skálázás, a csoda kérdés, a jelenlét és figyelem…és sok minden más.
Vajon mindezt hány féle képpen lehet igazán jól csinálni? Vannak-e kőbe vésett lépések és van-e a folyamatban rugalmasság? Mik a jó gyakorlatok az egyénekkel és csoportokkal való munkában az egyes eszközök, módszerek tekintetében?
Az egyesületi est során a felmerült dilemmákról beszélgetünk, közösen járjuk őket körbe, és keresünk lehetséges válaszokat, megközelítéseket, jó gyakorlatokat.
Az egyesületi est egy interaktív formában megvalósuló beszélgetés, ahol örömmel vesszük a résztvevők kérdéseid, gondolatait, tapasztalatait és ezen a területen dolgozó szakemberek részvételét is.
A részvétel egyesületi tagoknak díjmentes. Külsős vendégeknek a részvételi díj 3500 forint, amellyel az egyesület munkáját és fenntartását támogatjátok, amelyet előre is köszönünk!
Hozzájárulásaitokat az alábbi számlaszámra tudjátok utalni:
Solution Focus Megoldásközpontú Egyesület
MagNetBank 16200199-00243106
Közlemény: részvételi díj [neved, esemény dátuma]
A számlát az összeg beérkezése után állítjuk ki és küldjük neked. A linket az eseményhez a program napján küldjük ki e-mailben!
Jelentkezés és regisztráció:
Kérdések és érdeklődés: sf.elnokseg@gmail.com vagy messengeren az oldalnak írt üzenetben.