Események

Történetmesélés és brief coaching

2017. március 17.

storytelling2Miért működik a brief coaching?
Egy provokatív felvetés kultúrákon, időkön és az evolúción átívelve
Az est házigazdája: Csajtai Kornél
Időpont: 2017. március 29. 18-20h
Helyszín: KAPTÁR, 1065 Budapest, Révay köz 4.

Csajtai Kornél

Csajtai Kornél


Multinacionális vállalatnál dolgozva az elmúlt 5 évben az egyik legnagyobb kihívás volt számomra annak kezelése, hogy az ázsiai kollégákkal hogyan alakíthatok ki egy hatékony kommunikációt.
Meglepő módon a keresésem eredménye egy univerzális érvényű megoldást hozott: A történetmesélés (storytelling – divatos szóval élve) lett az az eszköz, amivel minden kulturális eltérés ellenére sikerül kapcsolatot, megértést találnom a kollégákkal messze keleten, de még inkább egymás között a cégben, itthon.
Hogy jön ez egy megoldásközpontú egyesületi est témájához?
Ahogy egyre mélyebben ástam bele magam a témába, halkan, de egyre érezhetőbben épült fel bennem a ráismerés, hogy a történetmesélés, az emberi agy evolúció során kialakult működése és a brief coaching folyamat a kívánt állapottal való részletes – és az életszerűséget a legmakacsabban fókuszban tartó – munkája egy tőről fakad.

Legyen ez egy élvezetes este együtt, ahol gyakorlati példákkal közösen mehetünk végig azon az úton, melynek során használható ötleteket és iránymutatást kaphattok a hatékony kommunikáció és a brief coaching egy metszetéről.