Események

2016. első egyesületi estje

2016. január 6.

Közelmúlt és közeljövő – ez történik a házunk táján2016
Időpont: 2016. január 27. 18-20h
Helyszín: Kaptár, Budapest, VI. Révay köz 4.

 
Feb. 29-én Host Leadership workshop Mark McKergow-val, aki az Egyesület meghívására érkezik Magyarországra.
Még van néhány hely az idei SOLworld Summer Retreatre, mely itt lesz Magyarországon. Az amúgy is eléggé egész emberre ható SOLworld események között ez egy hangsúlyozottan holisztikus esemény szokott lenni és hatalmas, mégis jól strukturált teret ad a résztvevőktől jövő impulzusoknak. (az idei nagy SOLworld konferencia amúgy májusban Liverpoolban lesz).
 
Közelmúlt :
20160114_164005Csajtai Kornél és két kollégája egy estén át beszéltek arról, hogy hogyan befolyásolja a munkájukat vezetőként a megoldásfókusz. Fantasztikus volt ott ülni és hallgatni, mennyire gazdag azon helyzetek és területek példatára, ahol különbséget látnak, mióta belefogtak !
 
 Hirtelen nagyon elterjedt az SF-nek az iskolában való alkalmazásáról a hír, erről – ha még nem olvastatok -, akkor majd a megjelenő Nők Lapja Pszichében olvashattok vagy simán kikérdezhetitek Göntér Mónit.
 
20160121_160200Szintén közelmúltbeli esemény: Harry Korman nyilvánosan coacholt, feleségével Jocelyne-nel tartott workshopja keretében. Tanulságos volt, amennyire nem volt hajlandó spekulálni a beszélgetés hasznáról az ügyfél számára : az úgyis csak utólag tudható meg (ha elmondja az ügyfél).