Események

Januári egyesületi est

2016. február 3.

A múlt heti találkozónkon újra hasznosan beszélgettünk, legfőbb eredményként sikerült összerakni az első féléves programot az egyesületi estekre, amit a naptárban már meg is találtok bővebben:
– február 24: SF-es mesék, mesék az SF-ben
– március 30: SF filmklub: dolgozzunk egy filmen SF eszközökkel
– április 27: hogyan kooperál az ügyfél a coaching ülésen
– május 25: megoldásközpontú networking
– június (még nap nélkül): SFE retreat Kapolcson
A sok egyéb ötlet közül három, ami még aktuális lehet:
– a SOL World 2016-on elképzelhető lenne csoportos kedvezményeket szerezni, ha többünket érdekelne. Van, aki menne csapatban? Időpont: május 19-21, helyszín: Liverpool
– Ha többünknek hasznos lehet, létrehozunk egy virtuális helyet, egy Terepmunkák Vásárát, ahol megosztunk olyan felkéréseket, ahol önkéntes munkával lehetne alkalmazni megszerzett SF tapasztalatunkat, akár tanulási céllal
– Ügyvitelünket elősegítendő keresünk gyakornokot az egyesülethez szervezési, kommunikációs feladatokra, illetve olyan könyvelőt, aki az egyesület könyvelését, egy egyesületünk kereteihez illeszkedő ellenszolgáltatásért végezné. Ha bármelyikhez van javaslatotok, kérlek szóljatok!
Várok sok szeretettel minden ötletet, felajánlást, igényt, kérdést, ami az egyesületi életünket gazdagabbá, még hasznosabbá tehetné a magunk és tágabb környezetünk számára!