Események

A megoldásfókuszú tréner

2023. április 14.

A program ideje: 2023. április 26. szerda 18:00-19:30-ig
Helyszín: online – ZOOM
A programot facilitálja: Szirtesi-Nagy Réka
A megoldásfókuszú szemlélet támogat abban, hogy a vágyott jövőd megfogalmazd, felszínre hozd az erőforrásaidat amik ezen az úton előre lendítenek és segít abban, hogy észrevedd a saját haladásod apró jeleit a mindennapokban.
Hogyan tud mindez egy tréningen jelen lenni? Mi a kapcsolódás egy készségfejlesztő tréning és a vágyott jövő között? Hogyan tud a tréner erőforrás-szemlélettel jelen lenni egy tréningen? Milyen megoldásfókuszú kérdések és eszközök használhatók arra, hogy a résztvevők tudatosítsák a saját tanulásukat?
Az egyesületi est során a fenti kérdésekről beszélgetünk, lesz néhány inspiráló kérdés és egyszerű gyakorlat, amit a résztvevők másnaptól ki is tudnak próbálni a tréningjeiken.
A részvétel egyesületi tagoknak díjmentes. Külsős vendégeknek a részvételi díj 3500 forint, amellyel az egyesület munkáját és fenntartását támogatjátok, amelyet előre is köszönünk!
Hozzájárulásaitokat az alábbi számlaszámra tudjátok utalni:
Solution Focus Megoldásközpontú Egyesület
MagNetBank 16200199-00243106
Közlemény: részvételi díj [neved, esemény dátuma]
A számlát az összeg beérkezése után állítjuk ki és küldjük neked. A linket az eseményhez a program napján küldjük ki e-mailben!
Jelentkezés és regisztráció: https://forms.gle/kX7j9Wev3u1Z4WB38
Érdeklődés és kérdések: sf.elnokseg@gmail.com