Események

Egy fecske is csinálhat nyarat!

2018. február 6.


Hogyan csinál egy fecske nyarat? – avagy egy szervezeti kultúra átalakítása alulról jövő kezdeményezéssel. 
Ha szívesen dolgoznál a vállalati kultúrátok fejlesztésén, akkor gyere el következő egyesületi estünkre, ahol arról beszélgetünk, hogyan lehet sikerre vinni szervezeti keretek között egy alulról jövő változtatási kezdeményezést. Inspirációként egy globális nagyvállalat működéséből ismerhetsz meg két esettanulmányt: egyrészt a cég coaching-, másrészt mindfulness-gyakorlatát.
Időpont: 2018. február 28. szerda 18:00-20:00 óra
Helyszín: Adina Apartman Hotel (Budapest, XIII. kerület Hegedűs Gy. u. 52-54.)
Az est házigazdája, Némedi Andrea ajánlóját olvashatod alább:

A coaching gyakorlatunk 2003-ban alulról jövő kezdeményezésként indult. Jelenleg 440 belső coach-unk mellett 110-et képzünk, akik egyrészt egyéni és csoportos coachingokat tartanak, illetve coaching szemléletű vezetők képzésében segédkeznek. A coaching minden munkavállalónak, bármikor és bárhol elérhető.
A mindfulness gyakorlatunk egyetlen kolléga személyes célkitűzésével indult 2012-ben. Mára 20 belső trainerünk eddig 24 országban, 40 székhelyen 150 kurzust tartott, amelyeken 5700 munkavállaló vett részt. Idén újabb 20 belső trainert képzünk, hogy az 5800 várólistás kollégának is biztosítani tudjuk a képzést, miközben nagyköveteink világszerte 20 lokáción tartanak rendszeres gyakorlásokat és építik a helyi közösségeket.
Az egyesületi est célja a bevált gyakorlatról való tapasztalatmegosztáson túl, hogy kreatív teret adjon a saját változtatási terveitekről való közös gondolkodásnak, olyan kérdések menténk, mint pl.:   
  • Hogy fogjunk neki?
  • Hogyan definiáljuk a közös kultúrát (elmélet, nyelvezet, gyakorlat)?
  • Hogy finanszírozzuk?
  • Hogyan biztosítsuk a minőséget?
  • Hogyan terjeszkedjünk fenntarthatóan?
Kedvcsinálónak itt tudsz arról olvasni és hallani, mi hogyan csináljuk:
SAP Global Coaching Practice
SAP Global Mindfulness Practice
https://www.youtube.com/watch?v=wdqbSAWI2xM
Szeretettel várunk!