Események

Megoldásfókuszú eszközök a vezetésben

2021. március 21.

Időpont: 2021. március 31., szerda, 18:00 – 19:30
Helyszín: Online – ZOOM
Jelentkezés és regisztráció:
https://forms.gle/s9cwYbq3Kff1AFfH8

A vezetői munka egy jelentős részben kincskeresés, erőforrás-kutatás és visszajelzések adása a csapatunk tagjainak. Hogyan lehet ezt megoldásfókuszú eszközökkel támogatni? Mi az, ami a eddig jól működött, és mit tud ebből tanulni az, aki vezetőként szeretne megoldásfókuszú eszközökkel kísérletezni? Az est során meghallgatunk eseteket és történeteket, tanulságos mellélövéseket és gyöngyszemeket a megoldásfókusz működéséről vezetői közegben.

Vendégünk: Csajtai Kornél
Kornél multinacionális szolgáltató központ-vezetői munkája mellett 2 éve tanítja az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karán, a Megoldásfókuszú vezetés szabadon választható tárgyat. Munkája és a közoktatási vezető és pedagógus szakirányú képzés során számos tanulságos, megoldásfókuszú megközelítést alkalmazó vezetői esettel találkozott, melyet szívesen megoszt az érdeklődőkkel.

A részvétel egyesületi tagoknak díjmentes. Külsős vendégeknek a részvételi díj 3500 forint, amellyel az egyesület munkáját és fenntartását támogatjátok, amelyet előre is köszönünk!

Hozzájárulásaitokat az alábbi számlaszámra tudjátok utalni:
Solution Focus Megoldásközpontú Egyesület
MagNetBank 16200199-00243106
Közlemény: részvételi díj [neved, esemény dátuma]
A számlát az összeg beérkezése után állítjuk ki és küldjük neked.

Jelentkezés és regisztráció:
https://forms.gle/s9cwYbq3Kff1AFfH8

Kérdések és érdeklődés: sf.elnokseg@gmail.com vagy messengeren az oldalnak írt üzenetben.