Események

Megoldásfókusz az oktatásban (és rendkívüli közgyűlés)

2020. február 11.

Időpont: 2020. február 26. 18h
Helyszín: Kaptár, 1065 Budapest, Révay köz 4.
Vendégünk Anna-Julia Szabo Svájcból, aki gyermekkorától kezdve a megoldásfókusz légkörében között nőtt fel. Iskolai munkájában a megoldásfókusz eszközei támogatják abban, hogy a gyerekekkel, pedagógusokkal sikereket érjen el.

Alsó tagozatos tanárként a diákokkal, szülőkkel és más tanárokkal való interakció érdekel. Hogy tudnak kis, megoldásfókuszú beavatkozások valódi, olykor csodaszámba illő különbséget hozni abban, ahogyan kommunikálunk és együttműködünk? Hogyan tudunk egy dicséretet úgy átfogalmazni, hogy az a célszemély számára a leginkább értékes és hasznos legyen? Hogyan tudunk változást elérni úgy, hogy figyelmesen hallgatunk és megoldásfókuszú kérdéseket teszünk fel?
Megosztom a tapasztalataimat a résztvevőkkel és arra invitálom őket, hogy ők is osszák meg saját tapasztalataikat azzal kapcsolatban, hogy ezek a kis lépések milyen változásokhoz vezetnek.
Fedezzük fel együtt, hogy hol történnek már most csodák, és hol történhetnének még a jövőben…
Várunk szeretettel minden érdeklődőt, kiemelten pedagógusokat és megoldásfókusz iránt érdeklődő szakembereket akik alsó tagozatos gyerekekkel foglalkoznak, akár közoktatási keretek között akár azon kívül is.
Részvételi díj: 3.500 Ft
pedagógusoknak 2.500 Ft
Megoldásfókuszú Egyesület tagjainak: díjmentes
A részvételi díjat a helyszínen készpénzben lehet rendezni.

Regisztráció:
https://docs.google.com/forms/d/1_EVJyX6GzWAMhbNhYE5WHRPSxntkhaqKKSoODyYNrb8/edit

A program nyelve angol, fordítást biztosítunk.
Az est végén rendkívüli egyesületi közgyűlést is tartunk. A közgyűlés programját ide kattintva olvashatod.