Események

“The might of might” avagy a “lehetőségtudat”: ízelítő egy négy alkalmas csoportos coachingból

2024. május 27.

A program ideje: 2024. május 29. szerda 18:00-19:30-ig
Helyszín: online – ZOOM

Az egyesületi esten Frici és Tilla a 4 alkalmas folyamatból hoznak egy kis ízelítőt. Ismerős kérdések új szettingben, saját élmény és megoldásfókuszú reflexió, együtt gondolkodás.
Részlet az esemény leírásából:
“Tegyük fel, hogy az adventi időszakban felfedezésre indulsz: azt kutatod, milyen különbséget hoz a beszélgetéseidbe, ha azokat áthatja a bizalom és az elismerés. Játszol a perspektívákkal és a lehetőségekkel, beszélgetsz, tapasztalt, reflektálsz, integrálsz, egy biztonságos térben. Vajon mit tehet ez számodra lehetővé? És még mit?
Egy megoldásfókuszú coaching szemléletben moderált 4 alkalmas workshop-sorozatra hívunk az adventi időszakban, ahol feltöltődhetsz a bizalomban és bizakodásban, tágíthatod a mozgásteredet a kapcsolódásaidban, és elmerülhetsz a lehetőségekben.”
Akik a programot tartják:
Fehér Tilla megoldásfókuszú coach
Lehoczky Frigyes megoldásfókuszú coach és teamcoach
A részvétel egyesületi tagoknak díjmentes. Külsős vendégeknek a részvételi díj 3500 forint, amellyel az egyesület munkáját és fenntartását támogatjátok, amelyet előre is köszönünk!
Hozzájárulásaitokat az alábbi számlaszámra tudjátok utalni:
Solution Focus Megoldásközpontú Egyesület
MagNetBank 16200199-00243106
Közlemény: részvételi díj [neved, esemény dátuma]
A számlát az összeg beérkezése után állítjuk ki és küldjük neked. A linket az eseményhez a program napján küldjük ki e-mailben!
Regisztráció: https://forms.gle/4nnYPHezcJvjEGHY8
Érdeklődés, információk: sf.elnokseg@gmail.com