Események

Adaptív coaching

2020. május 12.

Milyen volt az IDEÁLIS coaching-ülés a karantén előtt? És most, a lassan 2 hónapja tartó karantén alatt? És vajon milyen lesz utána?
Mi lesz vajon a következő VÁRATLAN HELYZET, amihez majd coach-ként vagy ügyfélként alkalmazkodnod kell? És hogyan hozzuk ki belőle a legjobbat?
Hogyan befolyásolják mindezt az ELŐFELTEVÉSEINK? Tudjuk-e előre, mi előrevivő és mi akadályozó tényező vagy erre is igaz, hogy a puding próbája az evés?
Kutatási eredmények és gyakorlati tapasztalatok alapján járjuk körbe közösen a fenti kérdéseket Körmendi-Seidler Zsófival, aki diplomás coach, közgazdász, változás-menedzser és háromgyerekes édesanya.
Regisztráció: https://forms.gle/WeVR3ssSHGsk5bYm7

Körmendi-Seidler Zsófia


Többszáz coaching-órájának jelentős részét “különleges körülmények között” valósította meg, ennek tanulságait dolgozta fel szakdolgozatában is. A kutatási eredményei számára is meglepő fordulatot vettek – ugyanakkor összevágtak az ICF alapelvekkel – ezért azóta is elkötelezett híve az “adaptív coaching”-nak és az előfeltevések vizsgálatának.
Várunk szeretettel minden érdeklődőt, kiemelten coachokat, a megoldásfókusz iránt érdeklődő szakembereket, vezetőket, trénereket, pedagógusokat.
Részvételi díj: egyesületi tagoknak ingyenes
Külsős vendégeknek 3.500 forint
pedagógusoknak 2.500 forint
Adományoddal az egyesület munkáját és fenntartását támogatod. Előre is köszönjük!

Hozzájárulásodat az alábbi számlaszámra utald:
Solution Focus Megoldásközpontú Egyesület
MagNetBank 16200199-00243106
Közlemény: adomány [neved, esemény dátuma]
A számlát az összeg beérkezése után állítjuk ki és küldjük neked.
Regisztráció: https://forms.gle/WeVR3ssSHGsk5bYm7