Események

Első országos, nagy mintás, független coachkutatás

2015. június 16.

coachszovetsegKedves Coachkolléga!
A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége, amely a magyar coachszakma összefogása jegyében jött létre, fontosnak tartja, hogy átfogó képet kapjunk a magyarországi coaching / coachok helyzetéről, ezért útjára bocsátja az első országos, nagy mintás, független coach kutatást.
A Coach Szövetség keretein belül, 11 tagszervezeten keresztül, több mint 800 coachkollégához jut el közvetlenül ez a kérdőív. Ahhoz, hogy valóban reális kép rajzolódjon ki a hazai szakmáról, fontos, hogy minél több coach megérezze a tisztánlátás fontosságát és válaszoljon a kérdésekre.
Kérjük, hogy segítsd ezen törekvésünket, és töltsd ki a kérdőívet legkésőbb 2015. június 30-ig, amely kb. 20 percet vesz igénybe – ennyi kávészünetet megérdemelsz te is! Valamint bátorítsd kollégáidat is a válaszadásra, küldd tovább a linket szakmai ismerőseidnek. Fogjunk össze, legyünk önreflektívek, és fessünk egy korrekt képet arról, hogy miként is működünk mi, coachok ma Magyarországon!
Lehetőséged van a kutatás eredményeit megkapni – erre vonatkozó igényedet kérünk, jelezd a kérdőív végén.
Köszönjük, hogy időt és energiát fordítasz a kitöltésre! Hozzuk létre együtt a legátfogóbb hazai coach kutatást!
Ha részese akarsz lenni a történetnek, klikkelj: www.kerdoivem.hu/kerdoiv/819635979
Ha többet szeretnél megtudni a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségéről, kattints ide vagy ide: www.coachszovetseg.hu