Események

Ugye mennyire profi ügyfeleink vannak?

2016. április 23.

kezekA brief coachok rendkívül szerencsések! Talán nekünk vannak a legprofibb ügyfeleink, akik képesek a tökéletes megoldásokat megtalálni és keresés közben – amit gyakran coachingülésnek nevezünk – elképesztő profizmussal együttműködni a coachcsal.
Következő egyesületi estünkön – április 27-én szerdán – azt vizsgáljuk, pontosan hogyan is teszik ezt az ügyfelek és hogyan lehet hasznos a coachnak az, ha kezdeti bizalma mellé még bizonyosságot is kap arról, hogy az ügyfél a saját ügyének tökéletes szakértője.

Levendel Áron
Az est házigazdája Levendel Áron: „Az gyakran elhangzik coachok szájából, hogy bár nincs garancia, ő minden tőle telhetőt meg fog tenni az ülés sikeréért. Amit szívesen kipróbálnék most veletek – soha nem csináltam ilyet korábban –, hogy videofelvételen megfigyeljük, hogyan kooperálnak az ügyfelek a coachokkal. Milyen jelei vannak annak, hogy a coachee kész és hajlandó dolgozni, hogy elfogadja a coachot és együtt akar vele működni. A legjobb reményem az, hogy az este végére olyan megértéseink, észrevételeink lesznek, ami már a következő ülés során hasznos és megerősítő fókuszt ad a munkánkhoz.
Örömmel fogadjuk, ha hozol magaddal videofelvételt coachingülésről.
Időpont: 2016. április 27. szerda 18-20h
Helyszín: KAPTÁR, Budapest VI., Révay köz 4.
Részvételi díj: SFE tagoknak ingyenes, külsősöknek 3.000 Ft